Για το βήμα πρόκρισης στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο «Philips Stadion» στο Αϊντχόφεν για να αντιμετωπίσει την PSV και να κάνει βήμα πρόκρισης στους «32» του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
Για το βήμα πρόκρισης στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια, αλλά το 0-0 στην Ισπανία με τη Γρανάδα και κυρίως, το 4-1 επί της PSV στην Τούμπα, τον έχουν βάλει στη δεύτερη θέση του ομίλου και πολύ γερά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οπως δήλωσε τόσο ο Πάμπλο Γκαρσία, όσο και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς χθες, το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της Τούμπας, αφού για την PSV, έχει χαρακτήρα τελικού, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

«Τελικός» είναι και κάθε παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, όμως, σύμφωνα με τον Ουρουγουανό τεχνικό του, ο οποίος προβληματίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας του, αφού ο Γιαννούλης, είναι νοκ-άουτ σήμερα και ο Περέιρα εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Οι γηπεδούχοι έχουν διάφορες και σημαντικές επιστροφές σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας, είναι δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν ρυθμό, ανάλογο με αυτόν που επέβαλλαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Ο Λετονός, Αντρις Τρεϊμάνις και η ομάδα του, ορΙστηκαν από την UEFA στο αποψινό παιχνίδι.

Η σέντρα του αγώνα, είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και η τηλεοπτική του μετάδοση είναι από το Cosmote Sports 2 HD.

Διαβάστε ακόμη...