Πριν τον ΠΑΟΚ ο… Λάμπρου

Από thessports.gr: Μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, η εγχώρια δράση αρχίζει εκ νέου με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Αιντχόφεν.
Πηγή: thessports.gr
Πριν τον ΠΑΟΚ ο… Λάμπρου

Δράση για το ολλανδικό πρωτάθλημα έχει και η αντίπαλος του Δικεφάλου, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τβέντε την Κυριακή (22/11, 17:45), στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα στην Τβέντε αγωνίζεται και ένας... ασπρόμαυρος. Πρόκειται φυσικά για τον Λάζαρο Λάμπρου που ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει παραχωρηθεί στην ολλανδική ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε ως βασικός τη σεζόν πρώτες έξι αναμετρήσεις, μένοντας στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την PSV, μετρά τις επιστροφές των Κόντι Γκάπκο, Ντένζελ Ντάμφρις και Πάμπλο Ροσάριο ενώ αμφίβολος είναι ο Ιμπραήμ Σανκαρέ που λόγω των διεθνών υποχρεώσεων του προπονήθηκε μόνο το Σάββατο με την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...