"Η πρόκριση είναι ο στόχος μας"

Από acpaok.gr: Για το Game 1 κόντρα στην Kavallieri RS2, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mateco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
"Η πρόκριση είναι ο στόχος μας"

«Έφτασε λοιπόν η μέρα της συμμετοχής της ομάδας στο EHF Cup. Επί της ουσίας το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο από τα δύο ημίχρονα. Παρόλο που η προετοιμασία της ομάδας δεν έγινε στον βαθμό που θα θέλαμε, υπάρχει στην ομάδα διάχυτη αισιοδοξία και ενθουσιασμός για το αυριανό παιχνίδι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο στόχος, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Για να επιτευχθεί αυτό αύριο, θα παίξει μεγάλο ρόλο η διαχείριση του ρυθμού. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια ειδικών καταστάσεων, και στο τέλος της ημέρας να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πολυπόθητη πρόκριση».

Με τη σειρά της, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Mateco, Βάσια Γκάτζιου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι μας στη Μάλτα με σκοπό να αγωνιστούμε σε δύο παιχνίδι κόντρα στην Kavallieri RS2. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε, δεδομένου των συνθηκών, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020
Round 3, EHF European Cup
KMS University Sports Hall
19:00, Kavallieri RS2-ΠΑΟΚ Mateco (Live Stream, Facebook: Kavallieri Handball Club, YouTube: Kavallieri Handball)

Διαβάστε ακόμη...