«Έμερσον και Γιαννούλης για Νάπολι»

Από inpaok.com : Για ακόμα μια φορά τον Δημήτρη Γιαννούλη με την Νάπολι εμπλέκουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, με τον δημοσιογράφο του Rai Sport, Τσίρο Βεράτο να τον βάζει στο «κάδρο» της ομάδας του Τζενάρο Γκατούσο, που αναζητά ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Πηγή: inpaok.com
«Έμερσον και Γιαννούλης για Νάπολι»

Πρώτος στόχος για την ομάδα του ιταλικού νότου, όπως αναφέρει ο Ιταλός είναι ο Έμερσον Παλμιέρι που ανήκει στην Τσέλσι, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα είναι σχεδόν… απαγορευτικά για την Νάπολι.

Όπως τονίζεται, η ομάδα του Λονδίνου παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό αλλά υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η Νάπολι θέλει να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, χωρίς οψιόν.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής αξιώνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο, κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει η Νάπολι. Ο Βεράτο υπογραμμίζει στη συνέχεια πως η Νάπολι παρακολουθεί και άλλους ποδοσφαιριστές για τη θέση, όπως ο Δημήτρης Γιαννούλης που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιο του διεθνούς μπακ με τον Δικέφαλο, φτάνει στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...