Ντεν Ντρις: «Η καραντίνα να μας… δυναμώσει!»

Στο INPAOK μίλησε ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, ένας από τους καλύτερους βολεϊμπολίστες στην Ελλάδα, ενώ την περσινή χρονιά μάλιστα ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος διαγώνιος της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Ντεν Ντρις: «Η καραντίνα να μας… δυναμώσει!»

Ο Βέλγος πετοσφαιριστής, μίλησε για την επιλογή του να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από το δεύτερο καθολικό lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή του να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ:

«Μου αρέσει πολύ ο σύλλογος, οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα αλλά και η πόλη. Η σχέση μου με τον προπονητή, Κώστα Δεληκώστα, είναι πάρα πολύ καλή, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Οπότε, ήταν κοινή επιθυμία να συνεχίσω εδώ και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που θέσαμε».

Για τις ομαδικές αλλά και προσωπικές του φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν:

«Αρχικά, ελπίζω να ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε και πάλι σύντομα. Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Φυσικά, θέλω πάντα να παίζω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο».

Για την εμπειρία του με τον κορονοϊό στην Ελλάδα:

«Είναι η δεύτερη φορά που σταματούν το πρωτάθλημα, ελπίζω και η τελευταία. Την πρώτη φορά επέστρεψα στο Βέλγιο, αλλά τώρα έμεινα εδώ ώστε να κρατηθώ στη φόρμα και να αθληθώ ατομικά με τον γυμναστή της ομάδας, τηρώντας φυσικά τους κανόνες υγιεινής».

Για το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη κατέχει το… ρεκόρ των κρουσμάτων:

«Γνωρίζω ότι η πόλη έχει πάρα πολλά κρούσματα, ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα με την καραντίνα».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του lockdown:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μας δίνουν, και ελπίζω να τους δω σύντομα στο Παλατάκι. Εύχομαι σε όλους υγεία και να βγούμε πιο δυνατοί απ’όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμη...