Υποχρεώσεις και πρώτη… επιστροφή

Από inpaok.com:Στη «μάχη» των διεθνών υποχρεώσεων μπαίνουν την Κυριακή (15/11) τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τους τρεις να αγωνίζονται για την πέμπτη αγωνιστική του Nation League και τον έναν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Πηγή: inpaok.com
Υποχρεώσεις και πρώτη… επιστροφή

Στις 18:00 το απόγευμα η Σενεγάλη αγωνίζεται και πάλι με την Γουινέα-Μπισσάου, της οποίας και είχε επικρατήσει με 2-0 την περασμένη Τετάρτη, με τον Μουσά Ουαγκέ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτό.

Με τη σημερινή (15/11) αναμέτρηση ο δεξιός οπισθοφύλακας θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» σε αυτό το παράθυρο των Εθνικών που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Στις 21:45 η Εθνική Ελλάδας που έχει τον Χρήστο Τζόλη και τον Γιάννη Μιχαηλίδη στην αποστολή της θα αγωνιστεί κόντρα στην Μολδαβία θέλοντας τη νίκη στη «μάχη» για την πρωτιά του ομίλου και με βάση το ρεπορτάζ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Την ίδια ώρα η Ισλανδία του Ίνγκι Ίνγκασον, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Ουγγαρία, στα Play Off για το Euro, μπαίνει στη μάχη του Nation League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Δανία.

Διαβάστε ακόμη...