Πόλο ανδρών: Εκεί τους... άφησε το δεύτερο lockdown

Από acpaok.gr: Το ολικό lockdown της χώρας, έφερε «λουκέτο» στον αθλητισμό και κατά συνέπεια και στα κολυμβητήρια.
Πηγή: acpaok.gr
Πόλο ανδρών: Εκεί τους... άφησε το δεύτερο lockdown

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα της κυβέρνησης, προχώρησε σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για όλο τον Νοέμβριο.

Το τμήμα Πόλο Ανδρών του Συλλόγου μας βρίσκεται σε αγωνιστική αδράνεια από τις αρχές Νοεμβρίου, καθώς εκτός από την αναβολή των αγώνων, δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα πραγματοποίησης προπονήσεων.

Με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να έχουν πραγματοποιηθεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays μετρά δύο ήττες, μία νίκη, καθώς και μία ισοπαλία και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.

Οι αθλητές του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά την αγωνιστική απραξία του πρώτου lockdown, ξεκίνησαν «μουδιασμένα», προσπαθώντας να βρουν τα πατήματά τους και παρά τις αξιόλογες εμφανίσεις στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ηττήθηκαν από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. (11-13) και τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (11-9) αντίστοιχα.

Στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, η ομάδα πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στη Γλυφάδα επί του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (7-12), το οποίο συνδύασε με πολύ καλή εμφάνιση. Στην 4η και τελευταία αγωνιστική ο Δικέφαλος αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΓΣ Περιστερίου, με τον οποίο έφερε ισοπαλία (8-8), έχοντας όμως παράπονα από την διαιτησία.

Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ έδειξε να ξεπερνάει την αγωνιστική απραξία της πρώτης καραντίνας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, παρουσίασε ένα σύνολο το οποίο έδειξε μαχητικότητα και προσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αναμέτρησης και το οποίο, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, όπως είναι λογικό, θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί εκ νέου στα τωρινά δεδομένα.

Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΥΚ Βόλου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία:

Θέση Σύλλογος Αγωνιστικές Βαθμοί
1. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4 12
2. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 10
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4 9
4. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 4 9
5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 4 9
6. ΧΑΝΙΑ 4 9
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 6
8. ΠΑΟΚ PRIMA HOLIDAYS 4 4
9. ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 4 3
10. ΓΛΥΦΑΔΑ 4 3
11. ΧΙΟΣ 4 3
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4 3
13. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 4 1
14. ΑΕΚ 4 1

Οι σκόρερς του Δικεφάλου:

Filip Radojevic 11
Γιάννης Παπάκος 8
Γρηγόρης Γιαννόπουλος 5
Nikola Radonjic 5
Πόλυς Προσινικλής 3
Γιάννης Κεχαλάρης 3
Γιάννης Μαρινάγης 2
Νίκος Προσινικλής 2
Δημήτρης Σγουρίδης 1

Διαβάστε ακόμη...