«Κρατάω το αήττητο πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Απο paok24.com: Ο Νίκος Καρέλης για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τον Ράζβαν Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
«Κρατάω το αήττητο πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Κακή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο χαρακτήρισε τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ντε Χάαγκ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 28χρονος επιθετικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19.

"Κρατάω μόνο το αήττητο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σε προσωπικό επίπεδο δεν κράτησα κάτι, μόνο εμπειρία. Μετά την χρονιά στον ΠΑΟΚ σκεφτόμουν πώς ήμουν, αν ήμουν στο 100%, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα. Το άφησα στην άκρη και πήγα στην επόμενη χρονιά και κοίταξα πώς θα είμαι στην Μπρέντφορντ, για να βοηθήσω την ομάδα εκεί. Μία κακή χρονιά μπορεί να την έχει οποιοσδήποτε ή να μην πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής λόγω διάφορων επιλογών του προπονητή" απάντησε ο Κρητικός φορ, που σε ότι αφορά τον Ράζβαν Λουτσέσκου είπε:

"Ήταν ένας καλός προπονητής. Είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του για τους αγώνες. Τους προσέγγιζε καλά και προετοίμαζε την ομάδα κατάλληλα. Είχε ένα τεχνικό επιτελείο που διάβαζε πολύ καλά τον αντίπαλο και άλλωστε αυτό βγήκε με την επιτυχία που έκανε".

Διαβάστε ακόμη...