«Αυτά μου είπε ο Γκαρσία και ο επόπτης»

Aπό paok24.com: Καθοριστικό το ξεκίνημα του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος για την έκβαση της αναμέτρησης, σημείωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Πηγή: paok24.com
«Αυτά μου είπε ο Γκαρσία και ο επόπτης»

Για την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί της PSV, αλλά και την τελείως διαφορετική εικόνα του δεύτερου μέρους, μίλησε ο Τζόλης στην κάμερα της Cosmote που αποκάλυψε τι τους είπε ο Γκαρσία, αλλά και τη στιχομυθία που είχε με τον επόπτη της αναμέτρησης:

«Είναι σημαντικό να κάνω τέτοια παιχνίδια στην Ευρώπη Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος, δώσαμε ρυθμό εγώ και ο Σφιντέρσκι. Μας είπε ο κόουτς να μπούμε να δώσουμε ενέργεια, να πρεσάρουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι το κάναμε και φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το δεύτερο γκολ η PSV τα έχασε και καταφέραμε να βάλουμε άλλα δύο γκολ. Το 20λεπτο εκείνο ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Του είπα του βοηθού ότι δεν ήμουν οφσάϊντ και εκείνος μου είπε ότι μπορεί να έκανε λάθος. Και το 4-1 καλό είναι.

Ήταν μία σημαντική νίκη, τρεις βαθμοί, αλλά έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια ακόμη και θέλουμε δύο νίκες ακόμη τουλάχιστον για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά που είναι ο στόχος μας».

Για το πώς ήταν ο Γκαρσία στα αποδυτήρια στο ημίχρονο:

«Όπως κάθε προπονητής. Μας τα είπε με σοβαρό ύφος για να μπούμε και εμείς ανάλογα στο δεύτερο μέρος. Με διορθώνει πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι, μου έκανε παρατηρήσεις να γυρνάω στην άμυνα. Με βοηθάει αρκετά».

Διαβάστε ακόμη...