Περιμένοντας τις ανακοινώσεις...

Από paok24.com: Τα τελευταία 24ωρα, σχεδόν κάθε μέρα ξεκινάει με ένα ερωτηματικό για το τι θα ισχύσει στην καθημερινότητα όλων και το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Περιμένοντας τις ανακοινώσεις...

Την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα θα ξεκινούσε προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή, αλλά με το lockdown που ανακοινώθηκε στη Θεσσαλονίκη, αυτό αναβλήθηκε.

Οι διεργασίες στον ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη και την Τετάρτη, έφεραν το χθεσινό ορισμό του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Basket League, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την προσεχή Κυριακή στις 19:30, ωστόσο άπαντες πλέον, περιμένουν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του καθηγητή λοιμοξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, στις 12:00, μέσω των οποίων αναμένεται να γίνει γνωστό τι θα ισχύσει με το νέο lockdown.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει με τις επαγγελματικές λίγκες (Super League και Basket League)... Ωστόσο υπάρχει το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης, στην οποία, σε καθεστώς lockdown, επιτρέπονται προπονήσεις για τις ομάδες αυτών των κατηγοριών, αλλά όχι αγώνες, για το διάστημα που θα ισχύσει αυτό. Το τι ακριβώς θα ισχύσει σε καθεστώς νέου lockdown, για όλη τη χώρα, εφόσον αυτό επιβληθεί σήμερα, αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στην ημέρα...

Και μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση, υπάρχουν προπονητές και παίκτες, οι οποίοι καλούνται να είναι έτοιμοι για το οτιδήποτε, είτε αυτό έχει να κάνει με αναβολές αγώνων, είτε με ορισμούς άλλων...

Διαβάστε ακόμη...