Μαθαίνοντας τον προπονητή Πάμπλο

Από paok24.com: Πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έχει σίγουρα ενδιαφέρον το πως θα το διαχειριστεί.
Πηγή: paok24.com
Μαθαίνοντας τον προπονητή Πάμπλο

Από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ρόστερ του ο Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα του Αγρινίου, φάνηκε ξεκάθαρα πως στο μυαλό του είχε και το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στους Ολλανδούς.

Η επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής τον εκπληκτικό στη Γρανάδα Ντούγκλας Αουγκούστο, αλλά και τους προερχόμενους απο μυικό τραυματισμό Κρέσπο και Ροντρίγκο εκτός ενδεκάδας, έφερε σκέψης προσέγγισης του αυριανού αγώνα από τον Ουρουγουανό.

Με δεδομένο πως οι Ολλανδοί παίζουν ένα καθαρό 4-3-3, το πιθανότερο σενάριο ενδεκάδας για τον ΠΑΟΚ, είναι ένας αντίστοιχος σχηματισμός με την μεσαία γραμμή να αποτελείται από τον Αουγκούστο στο 6 και τους Σβαμπ - Καντουρί καθαρά 8άρια.

Η διαχείριση του Κρέσπο οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα είναι παρέα με τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ροντρίγκο σίγουρα θα ξεκινήσει με την εικόνα που παρουσίασε ο Μουσα Ουαγκέ.

Μεσοεπιθετικά μοναδική σταθερά είναι ο Ζίφκοβιτς και θα φανεί ποιος από τους Μουργκ, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Τσόλακ θα του κάνουν παρέα.

Διαβάστε ακόμη...