Ο Γκαρσία έδωσε το στίγμα του

Από inpaok.com:Ο Πάμπλο Γκαρσία στο περιθώριο της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου, με τον Ουρουγουανό προπονητή να δίνει το στίγμα των σκέψεων του.
Πηγή: inpaok.com
Ο Γκαρσία έδωσε το στίγμα του

Ο «Κανάριο» όπως έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ανέλυσε τον τρόπο σκέψης τους για την λειτουργία που θέλει να έχει η ομάδα του.

«Είμαστε ο ΠΑΟΚ και το πλάνο είναι πάντα ένα. Να παίζουμε για να κερδίζουμε. Το κάθε παιχνίδια για εμένα είναι τελικός και αυτό θέλω και από τους παίκτες μου», ανέφερε σε μια από τις πρώτες του ατάκες ο Ουρουγουανός τεχνικός δείχνοντας με το «καλημέρα» τη νοοτροπία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε και για την ένταση που θέλει να βλέπει στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας ότι το σύστημα δεν αποτελεί πρόβλημα εφόσον οι παίκτες είναι χαρούμενοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 43χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ακαδημίες, δίνοντας και εκεί στο στίγμα των σκέψεων του, τονίζοντας ότι για τον ίδιο το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικία και θα αγωνίζεται όποιος το αξίζει.

Διαβάστε ακόμη...