Απαιτητική δοκιμασία στην Ισπανία

Από paok24.com:Η εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια της προηγούμενης και το διαφορετικό μομέντουμ των δύο ομάδων, κάνει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στον ισπανικό νότο απόψε, ιδιαίτερα απαιτητική.
Πηγή: paok24.com
Απαιτητική δοκιμασία στην Ισπανία

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να «σαρώνει» την Ευρώπη, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, με αρχικό προορισμό τη Γρανάδα και η επιστροφή, θα είναι στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Πέντε μέρες μακριά από τη βάση του, σε αυτές τις συνθήκες που επικρατούν και με το μυαλό, να πρέπει να είναι, σε πρώτη φάση, στην αποψινή αναμέτρηση.

Το 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη, κάνει το παιχνίδι απόψε, ακόμα πιο σημαντικό για την ομάδα, αν θέλει να έχει συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει, ότι πρέπει να βρει τρόπο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια Γρανάδα, που είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, μετά τις νίκες με Σεβίλλη, PSV Αϊντχόφεν και Χετάφε.

Σε αγώνες με πιθανά χαρακτηριστικά όπως ο αποψινός, δηλαδή με τη μπάλα κυρίως στον αντίπαλο και τον ΠΑΟΚ να περιμένει (π.χ. Μπενφίκα), έχουν έρθει σημαντικά αποτελέσματα, ωστόσο απόψε, αποτελεί ερωτηματικό και αυτό, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες απουσίες, ίσως τους βγει και κάποια κόπωση στη διάρκεια του αγώνα...

Για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο είναι να κάνει το παιχνίδι του, η επιστροφή του Ελ Καντουρί, μπορεί να τον βοηθήσει αυτό, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τους αγώνες με ΑΕΚ και Ομόνοια που προηγήθηκαν. Ο Μαροκινός πιθανότατα θα ξεκινήσει δίπλα στον Σβαμπ, ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα σε Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Τζόλη...

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μαρτίνς.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 2 HD.

Διαβάστε ακόμη...