«Πότε θα μπει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο»

Από thessports.gr: Για τον αθλητή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά και για τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την χρησιμοποίηση του γηπέδου μίλησε ο αντιπρόεδρος του Καυτανζογλείου Κώστας Τσάκος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Πότε θα μπει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ενημερωθήκαμε στις 15:30 ότι αθλητής του στίβου υπήρξε θετικός και αυτομάτως με εντολή της διοίκησης έκλεισε το στάδιο. Οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές έως και το Σάββατο ώστε να γίνουν όλες οι απολυμάνσεις που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Αθλητισμού. Αυτή την περίοδο δεν χρησιμοποιούνταν τα αποδυτήρια.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, αλλά για προληπτικούς λόγους, αλλά και γιατί έτσι προβλέπεται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πράξαμε έτσι. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα είναι κλειστές μέχρι το Σάββατο και βλέπουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα σωματεία φιλοξενούνται κανονικά, δεν υπήρξε κάποια αλλαγή. Ούτε μικρότερος αθλητών υπήρξε. Ό,τι προβλέπεται. Αν προβλέπεται στους κλειστούς χώρους μικρότερος αριθμός τηρείται κανονικά, υπάρχουν φύλακες».

Για τις εργασίες στο στάδιο ανέφερε: «Είμαστε στο τελικό στάδιο για την τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα, Το μεγαλύτερο κομμάτι, περίπου 70-80% έχει στρωθεί, και πιστεύω ότι στις επόμενες 15 μέρες, καιρού επιτρέποντος, θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι εργασίες που πρέπει να γίνουν και αφορούν την συντήρηση του σταδίου».

Για την χρησιμοποίηση του γηπέδου από τον ΠΑΟΚ: «Επαφές έχουν γίνει. Η χρήση του γηπέδου είναι συνυφασμένη με την έναρξη των έργων στην Τούμπα. Όταν ξεκινήσουν τα έργα είναι δεδομένο ότι θα το χρησιμοποιήσει, υπάρχει φόρμουλα, απομένουν λεπτομέρειες. Η συμφωνία θα είναι περίπου στα πρότυπα της χρήσης του ΟΑΚΑ από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Τα χρήματα που θα δοθούν πρέπει να εκπέσουν από το μίσθωμα και υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα ρυθμιστεί και αυτό».

Διαβάστε ακόμη...