Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

Από acpaok.gr: Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Δικεφάλου, ταξιδεύει στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου θα αντιμετωπίσει, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την τοπική ομάδα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Μακρής», το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 15:30.
Πηγή: acpaok.gr
Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco προέρχονται από ένα σερί δύο νικών στο Πρωτάθλημα, το οποίο και έχουν ως στόχο να συνεχίσουν.

Κενό είναι το απουσιολόγιο του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πελεκίδη, καθώς μετά την επιστροφή των Στογιάνοβιτς και Γιοβάνοφσκα, θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live ενημέρωση του αγώνα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, acpaok.gr.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Προσοτσάνη Δράμας, η αθλήτρια Jovana Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε πλήρεις απέναντι στην Προσοτσάνη, καθώς και εγώ η ίδια όπως και η Νταϊάνα Γιοβάνοφσκα ξεπεράσαμε τα μικροπροβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν. Είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα, και με πολλή χαρά ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα μας δώσει δύο ακόμα πόντους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και πιστές στο πλάνο του προπονητή θα πάρουμε τη νίκη».

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
3η αγωνιστική Β' Όμιλος, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Μακρής»
15:30, Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

Διαβάστε ακόμη...