Κατοχή μπάλας, χωρίς τις διεθνείς

Από acpaok.gr: Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ μετά από την φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Κ16 (αρρένων) του Κιλκισιακού στο προπονητικό κέντρο του Ατέρμωνα,
Πηγή: acpaok.gr
Κατοχή μπάλας, χωρίς τις διεθνείς

όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1 με την Πούλιου να σκοράρει το τέρμα του Δικεφάλου και την Μπαξεβάνου να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο της με τα «ασπρόμαυρα», επιστρέφει στις προπονήσεις, με μόλις δύο εβδομάδες να απομένουν πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.

Το απουσιολόγιο του Σπύρου Φιλίππου είναι γεμάτο από την Δευτέρα, με τις δώδεκα διεθνείς ποδοσφαιρίστριες του Δικεφάλου να... κατεβαίνουν στην Αθηνά για να προετοιμαστούν για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Μαυροβούνιο και την Ουκρανία στις 22 και 27 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι αθλήτριες που παρέμειναν με την ομάδα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, η οποία περιείχε ασκήσεις τεχνικής, προπονήθηκαν πάνω στην κατοχή μπάλας σε μικρό και μεγάλο γήπεδο, ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα, με την προπόνηση να τελειώνει με μια άσκηση αμυντικής λειτουργίας.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον πρώτο προκριματικό γύρο του Uefa Women's Champions League με την ομάδα του Δικεφάλου να καλείται να δώσει το πρώτο της παιχνίδι στη διοργάνωση, το διήμερο 3-4 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...