O Jogo: «Τα δεδομένα για Μίσιτς»

Από inpaok.com: Τα δεδομένα της υπόθεσης του Γιόζιπ Μίσιτς παρουσιάζει σε ρεπορτάζ της η πορτογαλική ιστοσελίδα «O Jogo», που με την σειρά της αναφέρει ότι ο 26χρονος χαφ οδεύει προς τον δανεισμό του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Πηγή: inpaok.com
O Jogo: «Τα δεδομένα για Μίσιτς»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ είχαν καταρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του Μίσιτς τον Γενάρη, ωστόσο η Ντιναμό μπήκε σφήνα και είναι έτοιμη για τον δανεισμό του Κροάτη χαφ.

Η «O Jogo», αναφέρει ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Ντιναμό για δανεισμό του Μίσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς που αφορά και συγκεκριμένους στόχους συμμετοχών, χωρίς όμως να κάνει λόγο για οριστική συμφωνία.

Οι Πορτογάλοι σημειώνουν ότι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Μίσιτς τον Γενάρη, «ναυάγησε» τις τελευταίες ώρες επισημαίνοντας ότι ο έμπειρος χαφ οδεύει πλέον προς τον δανεισμό του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Μίσιτς, μάλιστα, βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Κροατία, αφού περνάει οικογενειακές στιγμές στην γενέτειρά του την Ριέκα και πλέον περιμένει και ο ίδιος της εξελίξεις με την υπόθεσή του.

Διαβάστε ακόμη...