O… γνωστός Στίλερ!

Από inpaok.com : Τον 39χρονο Τομπίας Στίλερ επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον Γερμανό να αναλαμβάνει για τρίτη φορά αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
O… γνωστός Στίλερ!

Ο Στίλερ έγινε διαιτητής πρώτης κατηγορίας Γερμανίας το 2012 ενώ δύο χρόνια αργότερα πήρε το σηματάκι από τη FIFA, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στην κατηγορία «Elite».

Φέτος έχει σφυρίξει μέχρι στιγμής έξι επίσημα παιχνίδια, αλλά μόλις ένα για την Μπουντεσλίγκα, αυτό της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνου.

Μεταξύ άλλων, επελέγη από την UEFA για ένα παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Champions League (Φερεντσβάρος- Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1) και ένα για τα Play Off του Europa League (Λέγκια- Καραμπάχ 0-3), ενώ ήταν ο διαιτητής και του πρόσφατου Αγγλία- Βέλγιο (2-1) για τους ομίλους του Nations League.

Συνολικά φέτος έχει βγάλει από το τσεπάκι του 18 κίτρινες κάρτες, καμία κόκκινη, υποδεικνύοντας τρεις φορές την άσπρη βούλα.

Στην ελληνική Super League βρέθηκε για πρώτη φορά την περασμένη περίοδο, έχοντας σφυρίξει και ντέρμπι του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ήταν ο διαιτητής του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός (0-1) για την 25ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ νωρίτερα είχε διαιτητεύσει τον ντέρμπι Ολυμπιακός- ΑΕΚ 4-1.

Εκτός γηπέδων ο Στίλερ είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, ενώ έχει σπουδάσει παράλληλα ψυχολογία, και έχει κάνει μάστερ στην αθλητική ψυχολογία.

Διαβάστε ακόμη...