Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ρέμπε

Από paok24.com: Την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ από τότε που ανέλαβε ως αθλητικός διευθυντής έχει σήμερα ο Όλαφ Ρέμπε.
Πηγή: paok24.com
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ρέμπε

Στη συνέντευξη που θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι ο Γερμανός θα δώσει διευκρινίσεις για τη στρατηγική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, εξηγώντας τις επιλογές που έκανε η ομάδα.

Ο Ρέμπε θα απαντήσει στις απορίες που έχουν δημιουργηθεί για τον χειρισμό συγκεκριμένο υποθέσεων και θα δώσει το στίγμα του για την επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο, τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργεί το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη δική του εποχή.

Μαζί με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή θα βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί για τη στάση της διοίκησης σε διάφορα σημαντικά ζητήματα.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή τη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να δοθούν απαντήσεις-διευκρινίσεις, αλλά και να χαρακτεί η στρατηγική του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμη...