Πανόραμα HONDA-ΠΑΟΚ Mateco

Για την πρώτη αγωνιστική της Α1 Χειροσφαίρισης γυναικών 2020-21, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Πανόραμα HONDA, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 16:30.
Πηγή: acpaok.gr
Πανόραμα HONDA-ΠΑΟΚ Mateco

Ο Δικέφαλος αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, είναι πλέον έτοιμος για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος φυσικά είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, και μία αξιοπρόσεκτη πορεία στο EHF Cup.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δεν θα έχει στη διάθεση του στην πρεμιέρα τις Στογιάνοβιτς και Στογιάνοφσκα, οι οποίες αντιμετωπίζουν μικροπρόβλημα τραυματισμού, με το τεχνικό τιμ να «προστατεύει» τις δύο αθλήτριες προκειμένου να είναι στο 100% τους στα επόμενα παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του Πανοράματος HONDA στο YouTube.

Για το παιχνίδι κόντρα στο Πανόραμα HONDA, η αρχηγός του ΠΑΟΚ Mateco, Αγνή Ζυγούρα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το Σάββατο κάνουμε πρεμιέρα κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, την οποία ωστόσο πρέπει να προσέχουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε θέσει τους στόχους μας για το παιχνίδι και πρέπει να τους πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνουμε και επισήμως σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς. Καλή αρχή σε όλους με υγεία».

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020
1η αγωνιστική, Α1
Γήπεδο Πανοράματος
16:30, Honda Πανόραμα - ΠΑΟΚ Mateco (YouTube Channel: Πανόραμα ΑΕΠ)

Διαβάστε ακόμη...