Σε αναμονή της κλήσης!

Από paok24.com: Λειτουργική είναι εκ νέου από σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων, από τη στιγμή που εκλέχτηκαν σήμερα τα νέα μέλη της, κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ.
Πηγή: paok24.com
Σε αναμονή της κλήσης!

Πιο συγκεκριμένα και μετά από ψηφοφορία, προέκυψαν τα πέντε τακτικά αλλά και πέντε αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα με τη νέα σύνθεσή της.

Ανάμεσα στις υποθέσεις που... περιμένουν την Επιτροπή Εφέσεων, είναι και αυτή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, η οποία επέστρεψε στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ από το CAS, από τη στιγμή που αποδείχθηκε περίτρανα πως η προηγούμενη Επιτροπή κακώς δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και κακώς υιοθέτησε την εισήγηση της... Αυγενάκειας Επιτροπής, χωρίς μάλιστα να δώσει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ακουστεί πλήρως, όπως αναγράφεται ρητά στο σκεπτικό της απόφασης του CAS.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο ΠΑΟΚ θα λάβει κλήση για τα τέλη Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου, χωρίς να κινδυνεύει με κάποια τιμωρία από τη στιγμή που παρήλθε η περσινή σεζόν και δεν προβλέπεται από πουθενά τιμωρία για τη φετινή σεζόν για μία υπόθεση που αφορά την προηγούμενη περίοδο.

Ωστόσο, το διακύβευμα για τον ΠΑΟΚ είναι ένα. Να προκύψει αθωωτική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων για την υποτιθέμενη πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη που μετατράπηκε σε... κυριαρχική επιρροή.

Σε αυτή την περίπτωση, θα μπει οριστικά τέλος στην απίστευτη προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όσοι έβαλαν λίγο ή πολύ το χέρι τους προκειμένου να κηλιδώσουν την ιστορία του Δικεφάλου και να προκαλέσουν μία άνευ προηγουμένου αναστάτωση την περσινή σεζόν, προκειμένου να διασφαλιστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!

Από την πλευρά της, η νέα επιτροπή Εφέσεων αναμένεται να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να εξετάσει πραγματικά το αν υπάρχουν ή όχι στοιχεία που να στοιχειοθετούν πολυιδιοκτησία ή ο,τιδήποτε άλλο, έχοντας στα χέρια της την απόφαση του CAS που "ξεγύμνωσε" την προηγούμενη επιτροπή.

Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον δηλαδή η επιτροπή Εφέσεων αποποιηθεί τις ευθύνες της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να προσφύγει εκ νέου στο CAS, το οποίο και θα μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη...