Βασικός ο Τσιγγάρας, ήττα για Ελπίδων

Από paok24.com: Σε «περιπέτειες» για την πρόκριση της μπαίνει η Εθνική ομάδα Ελπίδων της Ελλάδας μετά και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λιθουανία.
Πηγή: paok24.com
Βασικός ο Τσιγγάρας, ήττα για Ελπίδων

Οι παίκτες του Γκούμα μπήκαν με σκοπό να πιέσουν τη Λιθουανία όμως το γκολ που δέχτηκαν στο 17' από τον Κίζας άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιζε με νευρικότητα με τους Λιθουανίας να «χτυπούν» στις αντεπιθέσεις και τον Μεγελάιτις στο 66' να κάνει το 2-0.

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας: Τζολάκης (ντεμπούτο), Ουές (59' Νάτσος), Κατράνης, Νικολάου, Κωνσταντόπουλος (ντεμπούτο), Παπανικολάου (59' Χατζηστραβός), Μπουζούκης (78' Ξενιτίδης), Τσιγγάρας, Γκαργκαλατζίδης (46' Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46' Βρουσάι), Δουβίκας.

Το θετικό είναι ότι είναι έχει τα τρία τελευταία παιχνίδια στην Ελλάδα με αντιπάλους την Κροατία, την Τσεχία και τη Σκωτία, δηλαδή τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρόκρισης. Μάλιστα η Σκωτία έχει και ένα ματς λιγότερο (παίζει αύριο με την Τσεχία), ενώ στο κόλπο μπήκε και η Λιθουανία.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από 7 αγώνες

Τσεχία: 15 σε 7 ματς
Κροατία: 13 σε 7 ματς
Ελλάδα: 13 σε 7 ματς
Σκωτία: 11 σε 6 ματς
Λιθουανία: 7 σε 7 ματς
Σαν Μαρίνο: 0 σε 8 ματς

Διαβάστε ακόμη...