Οι… τελικοί αριθμοί του Αντρέ

Από thessports.gr : Περίπου τρία χρόνια μετά την επιστροφή του, για την δεύτερη θητεία του στα «ασπρόμαυρα» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας ωστόσο πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη.
Πηγή: thessports.gr
Οι… τελικοί αριθμοί του Αντρέ

Ο Πορτογάλος, πρώην πλέον, αρχηγός του Δικεφάλου αποχαιρέτησε το «σπίτι του», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, με ένα μακροσκελές μήνυμα στο λογαριασμό που διατηρεί στα social media.

Έτσι, το κοντέρ σταμάτησε να γράφει στις 218 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, περισσότερες από όσες άλλες έχει καταγράψει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην καριέρα του.

Όπως και οι αριθμοί του. Σε 218 συμμετοχές, σε δύο θητείες στον ΠΑΟΚ ο, άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης, Βιεϊρίνια, βρήκε δίχτυα 42 φορές, μοιράζοντας και ακόμα 39 ασίστ.

Η δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο ήταν αυτή των τίτλων. Ο Βιεϊρίνια ήταν παρών στο κλεμμένο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την ίδια σεζόν με τον ίδιο να σκοράρει στον τελικό, αλλά και και στο αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ της σεζόν 2018-19, του οποίου και ήταν μια από τις κεντρικές φιγούρες.

Διαβάστε ακόμη...