Έχει μπροστά του... Γολγοθά

Από paok24.com: Πρόγραμμα-φωτιά με παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη κι ανάγκη για ροτέισον
Πηγή: paok24.com
Έχει μπροστά του... Γολγοθά

Επιστρέφοντας στη δράση, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του εβδομάδες γεμάτες παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League.

Με τη νέα πραγματικότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να επιβαρύνει σημαντικά το πρόγραμμα, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του θα κληθούν να δώσουν 15 παιχνίδια υψηλής έντασης, που θα κρίνουν πολλά το επόμενο διάστημα.

Αρχικά, με την επιστροφή στη δράση μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Ομόνοια στην Τούμπα (22/10 19:55) για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Κατόπιν, βάσει προγράμματος ο ΠΑΟΚ έχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα αν και για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει ένας αστερίσκος και μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει αναβολή και μετά θα αναχωρήσει για την Ισπανία, καθώς στις 29/10 (22:00) θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα υποδεχτούν την Αϊντχόφεν (5/11 19:55), ενώ ακολουθούν τα ματς με Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα, πριν να επιστρέψει και πάλι η Ευρώπη.

Στις 26/11 (22:00) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία κι αμέσως μετά θα ταξιδέψει στη Λαμία για το πρωτάθλημα, ενώ ο Δεκέμβρης θα ξεκινήσει με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια για την 5η αγωνιστική των ομίλων (3/12 22:00).

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ ο "Δικέφαλος" θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενος τη Γρανάδα (10/12 19:55).

Το "καυτό" πρόγραμμα, θα κλείσει με την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς αναμένεται το αναλυτικό πρόγραμμα από τη Super League, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολες για τον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη...