Ξεκίνησε… διπλός ο Σβαμπ

Από inpaok.com:Μπορεί να μην έχει πετύχει το πρώτο του «ασπρόμαυρο» γκολ, ωστόσο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Στέφαν Σβαμπ ξεκίνησε να καταγραφεί την δική του στατιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Ξεκίνησε… διπλός ο Σβαμπ

Μετά από τις πρώτες δύο συμμετοχές (δεν είχε αγωνιστεί στον Βόλο για λόγους αποφόρτισης) χωρίς γκολ ή ασίστ, ο Αυστριακός μέσος ήταν... φορτσάτος κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Σβαμπ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε μια όμορφη συνεργασία στο 8′, βγάζοντας τον, παρτενέρ του στον χώρο του άξονα, Ομάρ Ελ Καντουρί, «φάτσα» με την εστία για το 1-0, ενώ λίγο πριν την λήξη, στο 89′, εκτέλεσε το κόρνερ, από το οποίο προήλθε το 2-0 του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Αν προστεθεί στις δύο ασίστ, και αυτή του επαναληπτικού με την Κράσνονταρ (και πάλι στον Ομάρ Ελ Καντουρί), o έμπειρος μέσος είναι μέσα στους πρώτους «δημιουργούς» του ΠΑΟΚ, συγκατοικώντας στην κορυφή με τον Δημήτρη Γιαννούλη, που έχει επίσης τρεις ασίστ.

Πίσω τους βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης, που κόντρα στον ΟΦΗ κατέγραψε την δεύτερη φετινή του ασίστ, στο δεύτερο γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...