Ισόπαλος με ΟΦΗ σε ματς ανατροπών (2007)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 6/10/2007 ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΟΦΗ σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Ισόπαλος με ΟΦΗ σε ματς ανατροπών (2007)

Ο Δικέφαλος με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο δεν τα κατάφερε να φτάσει στη νίκη, καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 2-2, παρουσία περίπου 9.000 θεατών (7.395 εισιτήρια).

Ήταν η περίφημη "χρονιά των σαρδελών". Λίγος ο ΠΑΟΚ για το όνομά του ... μέτριος για τα τότε δεδομένα. Δεν ήταν η ομάδα αυτή που κάποτε λύγιζε τους πάντες στην Τούμπα.

Η διοικητική ανυπαρξία τόσων ετών είχε αφήσει τα σημάδια της και στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να εξαφανιστεί και αυτό το γνωρίζαμε όλοι μας.

Γνωρίζαμε επίσης ότι αρκετοί παίκτες από αυτούς που έπαιξαν θα αποτελούσαν παρελθόν, γιατί πολύ απλά δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή. Προσπάθησε, ήταν και λίγο άτυχη. Είχε και την διαιτησία κόντρα που πάλι μας αδίκησε! Σε εκείνη την ομάδα και η παραμικρή απουσία μετρούσε, όπως και το παραμικρό λάθος δύσκολα μπορούσαμε να το διορθώσουμε.

Μην ξεχνάμε ότι ο Σάντος βρισκόταν μόλις 15 ημέρες στο πάγκο και ο Ζαγοράκης λίγους μήνες στην διοίκηση.

Σκόρερ: 8' Βαγγελής (γκολάρα), 9' Κωνσταντινίδης/ 6' Λεοζίνιο, 36' Κουνενάκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Ηλιάδης (56' Γεωργιάδης), Μπαλάφας, Κνολ, Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Σάλμον (71' Χριστοδουλόπουλος), Βρύζας (84' Ίλιεφ), Λάκης.

ΟΦΗ (Μάουρερ): Πέερσμαν, Αρβανίτης, Ταραλίδης, Σίμιτς (79' Πλιάγκας), Πόποβιτς (65' Νουαφόρ), Ισά, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Μονιάκης, Κουνενάκης, Λεοζίνιο (77' Γκέρμπερ).

Αμέσως μετά το ματς η ΠΑΕ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ενεργή συμμετοχή του σε μια ακόμη ποδοσφαιρική γιορτή. Αυτοί καταλαβαίνουν την προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που ή δεν καταλαβαίνουν, ή δεν θέλουν να συμπαρασταθούν σ' αυτήν την προσπάθεια. Σε όλους αυτούς έχουμε να πούμε το εξής: να μην εκλαμβάνεται η μέχρι σήμερα θετική μας διάθεση ως αδυναμία.

Όσοι σκόπιμα προσπαθούν να καθυστερήσουν την αναγέννηση του ΠΑΟΚ θα μας βρουν απέναντί τους."

Εκείνη τη μέρα τιμήθηκε στην Τούμπα η μνήμη των έξι αδικοχαμένων συνοπαδών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην κοιλάδα των Τεμπών στις 4/10/1999...

Διαβάστε ακόμη...