«Νιώσαμε ευπρόσδεκτοι στη Θεσσαλονίκη»

Από inpaok.com : Για τις πρώτες τους ημέρες στη Θεσσαλονίκη μίλησαν σε ιστοσελίδα από την Κροατία ο Αντόνιο Τσόλακ και η σύντροφος του, Ντιάνα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή τους.
Πηγή: inpaok.com
«Νιώσαμε ευπρόσδεκτοι στη Θεσσαλονίκη»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη παραχωρήθηκε αρκετές ημέρες νωρίτερα, πριν δηλαδή το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

«Είμαστε συνηθισμένοι στο να μετακομίζουμε και ξέρουμε ότι αυτά έχει η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Μετακινείσαι και προσπαθείς να πάρεις το καλύτερο δυνατό από κάθε κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόφαση αυτή και ανυπομονούμε να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη

Όλοι είναι καλοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν με τα πάντα. Νιώσαμε αμέσως ευπρόσδεκτοι. Ο Αντόνιο ήδη γνωρίζει μερικούς παίκτες, και εγώ προσαρμόστηκα γρήγορα», σχολίασε η Ντιάνα, για να συνεχίσει. «Ανυπομονούμε για αυτήν την μεγάλη πόλη που είναι γεμάτη ζωή, αλλά και για να ταξιδέψουμε στη Σαντορίνι, τη Μύκονο, μιας και όλα είναι πλέον δίπλα μας. Είμαστε τυχεροί που μένουμε στην πόλη αυτή, που ούτως ή άλλως αποτελεί γνωστό τουριστικό προορισμό. Έχουμε ήδη ενθουσιαστεί με το φαγητό και την ελληνική κουλτούρα. Νιώθουμε ότι θα κάνουμε φίλους πολύ γρήγορα, μιας και όλοι είναι ανοιχτοί και πολύ καλοί».

«Ως ποδοσφαιριστής, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μετακινείσαι συχνά. Αυτός είναι ο στόχος του ποδοσφαιριστή: να συστήσει τον εαυτό του σε ένα μέρος και ύστερα να πάει σε ένα άλλο και πάει λέγοντας. Μετά το τέλος της καριέρας μου, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί στη Γερμανία (σ.σ. εκεί απ’ όπου ξεκίνησε ο Τσόλακ και όπου γνωρίστηκε με τη Ντιάνα)», δήλωσε ο Τσόλακ.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Ντιάνα προσέθεσε: «Είναι σημαντικό το ότι είμαστε μαζί. Προγραμματίζουμε ήδη να ξεκινήσουμε μαθήματα ελληνικής γλώσσας, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στη ζωή μας εδώ».

Διαβάστε ακόμη...