Καυτή η επόμενη μέρα

Από paok24.com:Ο αποκλεισμός ήταν άδοξος, αλλά πραγματικός. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα πρέπει να ζήσει την πραγματικότητα και να αποφασίσει πως θα πορευτεί.
Πηγή: paok24.com
Καυτή η επόμενη μέρα

Η ομάδα άγγιξε το θαύμα όμως δεν τα κατάφερε. Πλέον θα πρέπει να γυρίσει σελίδα, να συμβιβαστεί με τους ομίλους του Europa League και να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από αυτούς.

Παράλληλα, είναι υποχρεωμένη να αφήσει τις κακές βραδιές στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παρουσιαστεί σοβαρή και με συνέπεια.

Η σειρά με την Κράσνονταρ, αλλά και οι αγώνες πρωταθλήματος, έδειξαν πως υπάρχουν συγκεκριμένες αδυναμίες που πρέπει να καλυφθούν. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει κενά στο ρόστερ του, κυρίως στη μεσαία γραμμή και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Σύντομα θα αποφασίσει για το πως θα κινηθεί.

Η προτεραιότητα είναι σίγουρα στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου ο Ελ Καντουρί με τις βοήθειες του Σβαμπ δεν μπορούν να σηκώσουν όλο το βάρος και πιθανότατα αν γίνει μία κίνηση αυτή θα είναι στη συγκεκριμένη θέση αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως φορ περιοχής, μάλλον είναι απαραίτητος για να γίνει το απαιτούμενο ροτέισον.

Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρχουν και εξελίξεις στη περίπτωση Γιαννούλη. Εφόσον επανέλθει η Αταλάντα, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει τον παίκτη να μείνει. Και αν αυτό το σενάριο επικρατήσει, θα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για την κάλυψή του.

Θέμα Φερέιρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι σαφές πως εντός ΠΑΟΚ αναρωτιούνται αν η φιλοσοφία του ταιριάζει με ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη...