Πρόταση στον Γιαννούλη

Από thessports.gr:Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας αυτές τις μέρες, με τη συζήτηση, που γίνεται για τη μεταγραφή του και την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, στο οποίο από δικές του ενέργειες ήρθαν τα δύο γκολ.
Πηγή: thessports.gr
Πρόταση στον Γιαννούλη

Μετά τη μεγάλη πρόκριση, που φέρνει κι άλλα εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα έχουν αρχίσει να αφήνουν πλέον στην άκρη τις σκέψεις για την πώλησή του.

Η Αταλάντα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτό το ποσό δεν είναι πια σούπερ δελεαστικό για τον Δικέφαλο, που θα προτιμούσε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ήδη ο Γιαννούλης ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, με την επισήμανση ότι θα του γίνει πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με πολύ μεγαλύτερες αποδοχές, καθώς σήμερα έχει ένα από τα μικρότερα συμβόλαια!

Ο ποδοσφαιριστής είναι λογικό να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παίξει στην Ιταλία και σε μια ομάδα, που πρωταγωνιστεί, όπως η Αταλάντα, και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει μία απευθείας επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αν ο ίδιος ο Γιαννούλης αποφασίσει να κλείσει τα αυτιά του στις ιταλικές σειρήνες, τότε τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε ακόμη...