Η περίπτωση του Τσολάκ

Από paok24.com: Ο Τσούμπα Ακπόμ θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο και ο ΠΑΟΚ πλέον εξετάζει τις επιλογές για τον αντικαταστάτη του.
Πηγή: paok24.com
Η περίπτωση του Τσολάκ


Μία από τις περιπτώσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό στη λίστα του "Δικεφάλου" είναι αυτή του 26χρονου Κροάτη επιθετικού, Αντόνιο Τσολάκ.

Ο επιθετικός της Ριέκα, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όντας ο πρώτος σκόρερ στην Κροατία με απολογισμό 26 γκολ σε 40 εμφανίσεις, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο.

Ο Τσολάκ έχει ένα γεμάτο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί στις Νυρεμβέργη, Λέχια Γκντανσκ, Καϊζεσλάουτερν, Χοφενχαϊμ, Ντάρμσταντ και Ίνγκολσταντ, ενώ η Ριέκα έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που έφτασε τις 900.000 ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της από τη Χοφενχαϊμ πέρυσι.

Ο Ακπόμ είναι έτοιμος να ετοιμάσει βαλίτσες για την Αγγλία και στον ΠΑΟΚ τρέχουν οι εξελίξεις, προκειμένου να βρεθεί ο "εκλεκτός" για την επίθεση και να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, για να είναι διαθέσιμος όσο το δυνατόν πιο σύντομα, με φόντο τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...