“Θέλουν προσοχή Τζόλης και Μπίσεσβαρ”

Από sfina.gr: Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και για τους παίκτες που ξεχωρίζουν από πλευράς Δικεφάλου μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα ο Ρικάρντο Βαζ.
Πηγή: sfina.gr
“Θέλουν προσοχή Τζόλης και Μπίσεσβαρ”

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sapo.pt αναφέρθηκε στον Χρήστο Τζόλη και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ επεσήμανε πως είναι υπέρ της Μπενφίκα ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Βαζ είπε : "Ο ΠΑΟΚ έχει ένα 18χρονο παιδί, τον Χρήστο Τζόλη που ξεχωρίζει πολύ. Σημείωσε δύο γκολ για τον Μπεσίκτας στον προηγούμενο γύρο και σημείωσε επίσης για το πρωτάθλημα, την πρώτη αγωνιστική με τη Λάρισα. Έχει πολύ ποιότητα και λαμπρό μέλλον, ενώ έχει κληθεί ακόμη και στην Εθνική ανδρών. Επισημαίνω επίσης τον Μπίσεσβαρ ο οποίος έχει παίξει σε μια νέα θέση για αυτόν. Αλλά είναι μια ομάδα που έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Ατομικά η Μπενφίκα είναι καλύτερη".

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας από την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους λέγοντας : "Έχουν ήδη παίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πιο μπροστά σε επίπεδο προετοιμασίας. Με την Μπεσίκτας κέρδισαν και έπαιξαν καλά, αλλά η Μπενφίκα έχει πολύ ποιότητα και θα είναι διαφορετική με τον Ζόρζε Ζέσους και με τους νέους παίκτες που πήρε. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς και δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες, κάτι που είναι υπέρ της Μπενφίκα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...