Το ξεβράκωμα συνεχίζεται! (pics)

Από paok24.com: Κυπελλούχος Ελλάδας στέφθηκε χθες ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ραντζέλοβιτς στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
Το ξεβράκωμα συνεχίζεται! (pics)

Ωστόσο, το γκολ του Σέρβου εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν πανομοιότυπο με αυτό του Φερνάντο Βαρέλα στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 11 Μαρτίου 2018.

Σε εκείνη τη φάση όμως, Κομίνης και Ποντίκης έβαλαν την υπογραφή τους στη μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακυρώνοντας με... χρονοκαθυστέρηση το κανονικό γκολ του Βαρέλα, υποδεικνύοντας τον Μαουρίσιο σε θέση οφσάιντ μετά από το εκτεταμένο μπούλινγκ που δέχθηκαν από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ενώ αμφότεροι έδειξαν σέντρα με το που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα.

Δυόμισι χρόνια μετά, o Κάιπερς και ο πρώτος βοηθός του έδειξαν σέντρα με το που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τσιντώτα από το σουτ του Ραντζέλοβιτς! Σύμφωνα όμως με τη λογική των... Κομινοποντίκηδων, θα έπρεπε να ακυρώσουν το γκολ από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί πραγματοποιεί προβολή μπροστά από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, όντας εκτεθειμένος!

Το γκολ του Ολυμπιακού, ορθώς κατοχυρώθηκε μιας και ο Ελ Αραμπί δεν επηρεάζει την ικανότητα του Τσιντώτα να αποκρούσει τη μπάλα, άρα δεν επηρεάζει και τη φάση. Το γκολ του ΠΑΟΚ τότε, που θα τον έφερνε κοντά στο Πρωτάθλημα, γιατί ακυρώθηκε από τη στιγμή που ούτε ο Μαουρίσιο επηρέασε την ικανότητα του Μπάρκα να αποκρούσει την κεφαλιά του Βαρέλα;

Ρητορικό το ερώτημα, όλοι ξέρουμε την απάντηση! Η ουσία βέβαια είναι πως ο ΠΑΟΚ είδε να τον ληστεύουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και μάλιστα... μέρα μεσημέρι, σε συνέχεια των όσων έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, όπου ένα ρολό χαρτιού βρήκε τον Όσκαρ Γκαρθία στην κουκούλα και ο πόνος του Ισπανού ηθοποιού ξεκίνησε από το πρόσωπο, μετατοπίστηκε στα μάτια, μετά στη μύτη και στη συνέχεια πρώτα στο πάνω χείλος και μετά στο κάτω, πριν καταλήξει στον λαιμό!

Ακολούθησαν καταθέσεις - παρωδίες στα αθλητικά δικαστήρια από... χαμογελαστούς τρομοκρατημένους και ισοπεδώθηκε κάθε έννοια λογικής και ισονομίας προκειμένου το πρωτάθλημα να καταλήξει στην ΑΕΚ, αφού βέβαια συνέβησαν όργια και μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από την Τούμπα.

Η ιστορία όμως, εκτός του ότι γράφει, επαναλαμβάνεται! Δυστυχώς για την ΑΕΚ χθες, τη σφυρίχτρα χθες δεν την είχε ο Κομίνης και το σημαιάκι δεν το κρατούσε ο Ποντίκης, ούτε οι ποδοσφαιριστές της τόλμησαν να πλησιάσουν τον Κάιπερς για να τον πάνε... καροτσάκι, όπως είχαν κάνει πριν από δυόμισι χρόνια σε Κομίνη και Ποντίκη!

Διαβάστε ακόμη...