Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρένετ (vds)

Από paok24.com: Η περίπτωση του Σάιντι Γιάνκο δεν προχώρησε και στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους σε νέους, μεταγραφικούς στόχους.
Πηγή: paok24.com
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρένετ (vds)

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των "ασπρόμαυρων", είναι ο Γιόσουα Μπρένετ, ανήκει στη Χόφενχαϊμ κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο 26χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ, στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Φίτεσε, ενώ από μικρός ήταν μέλος των ακαδημιών της Αϊντχόφεν.

Το 2018, η Χόφενχαϊμ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό που έφτανε τα 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της, ενώ στα 26 του έχει να επιδείξει 2 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών της Ολλανδίας, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές των "οράνιε".

Η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ίδιο, καθώς ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις 8 συμμετοχές, ωστόσο ένα χρόνο πριν είχε 18 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Γερμανών, ενώ τη σεζόν 17/18 πριν να "μετακομίσει" στην Bundesliga, σημείωσε 38 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν.

Διαβάστε ακόμη...