«Περνάει ομόφωνα η Νέα Τούμπα!»

Από inpaok.com: Με αφορμή προηγούμενο άρθρο του INPAOK, ο Σπύρος Βούγιας προχώρησε σε σημαντικές διευκρινήσεις αναφορικά με την ανέγερση της Νέας Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Περνάει ομόφωνα η Νέα Τούμπα!»

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμος Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε τέθηκε επί της ουσίας θέμα να μην εγκριθεί το χωροταξικό σχέδιο, απλά εκφράστηκαν κάποιες ανησυχίες αναφορικά με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους.

"Υπήρχε μια λανθασμένη πληροφόρηση. Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου υπήρχε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έγκρισης και όχι κατά πλειοψηφία. Αυτό σημαίνει ότι τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ του να προχωρήσει το νέο γήπεδο. Θεωρώ ότι έτσι ομόφωνα θα περάσει και στο αποψινό (9/9, 18.00) Δημοτικό Συμβούλιο" είπε αρχικά στο INPAOK ο Σπύρος Βούγιας και πρόσθεσε:

"Το ουσιώδες είναι να προχωρήσει το έργο. Όντως υπήρχε ένσταση από μια ομάδα πολιτών, αλλά όχι με την αρνητική χροιά. Κυρίως ήθελαν να εκφράσουν την άποψή τους και την ανησυχία τους. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο κόσμος δεν ψηφίζει, εμείς ψηφίζουμε και η απόφαση θα περάσει. Ομόφωνα, και έτσι θα έχει μεγαλύτερη ισχύ".

"Ως μηχανικός έχω εκφράσει κι εγώ την άποψη μου και τη μοιράστηκα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Έτσι όπως είναι ο δρόμος και με την υπογειοποίηση, τα αυτοκίνητα που θα φεύγουν μετά το ματς και θα είναι στο φανάρι της Λαμπράκη, θα έχουν μια κλίση 10%. Το γεγονός ότι θα είναι μεγάλος αριθμός αμαξιών μαζεμένος και ότι θα είναι σε τούνελ, μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα. Εγώ απλά εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου. Σημασία έχει όμως ότι το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο προχωρά. Αυτή είναι ουσία" κατέληξε ο κ. Βούγιας

Διαβάστε ακόμη...