Η “μάχη” κάτω από τα δοκάρια

Από paokday.gr: Ο ΠΑΟΚ οπως έχουμε όλοι παρατηρήσει εχει βελτιώσει πολυ την μεσαία γραμμή και αυτο φαίνεται απο τις μεταγραφές του. Υπάρχουν όμως ηχηρά σχόλια του λαού του ΠΑΟΚ που ζητά αλλαγές στους γκολκιπερ. Ας δούμε απο λοιπόν απο ποιους τερματοφύλακες αποτελείτε ο δικέφαλος του βορρά.
Πηγή: paokday.gr
Η “μάχη” κάτω από τα δοκάρια

Πρώτος ειναι ο Αλέξανδρος Πασχαλακης. Ο Πασχαλάκης φόρεσε τα ασπρόμαυρα για πρώτη φορά το 2017 και από την πρώτη στιγμή εχει κλέψει τις εντυπώσεις του κόσμου με τις φοβερές επεμβάσεις του και με την επικοινωνία που εχει με όλη την ομάδα κατα την διάρκεια των αγώνων.

Πολύ καλός στα μακρινά σουτ και στα τετ-α-τετ. Εκει που χρειάζεται περισσότερη δουλειά ειναι στις εξόδους του, ιδιαίτερα απο τις στημένες φάσεις. Στην αρχή της σεζόν μετά το ευρωπαϊκό ματς με τον Άγιαξ ο Αλέξανδρος έχασε την φόρμα του και την θέση του για λίγες αγωνιστικές πήρε ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Όλοι πίστευαν πως κάπου εκεί η καριέρα του Πασχαλάκη θα ερχόταν στο τέλος της και την θέση του θα έπαιρνε ολοκληρωτικά ο Ζιφκοβιτς. Όμως έφτασε η στιγμή που ο πορτιερο του δικεφάλου μπορούσε να πάρει την θέση του πίσω. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και αγωνίζεται παλι βασικός αποτελώντας κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...