Τρέξιμο, passing game και... γιόγκα!

Από paok24.com:Τι περιλαμβάνουν οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.
Πηγή: paok24.com
Τρέξιμο, passing game και... γιόγκα!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ενόψει των υποχρεώσεων της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τις προηγούμενες ημέρες οι προπονήσεις εστίασαν πάνω στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και της βελτίωσης του passing game, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ασκήσεις ενδυνάμωσης και Yogaστο γυμαστήριο Vlachos Medical & Performance Center.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την φετινή σεζόν οι αθλήτριες του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών εκτός από τα εργομετρικά τεστ και τα τεστ COVID, υποβλήθηκαν και σε καρδιολογικές εξετάσεις.

Τις εξετάσεις ανέλαβε και πραγματοποίησε ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ειδικός καρδιολόγος και διδάκτωρ ιατρικής, προσφέροντας επιστημονική υποστήριξη σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας.

Ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης παρείχε τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των εξετάσεων, με τον ΠΑΟΚ να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Διαβάστε ακόμη...