Τα μεγάλα ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!

Από inpaok.com:Αν και είναι μόλις στα 24 του χρόνια, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ζήσει πράγματα που άλλοι ποδοσφαιριστές δεν τα έχουν πετύχει σε μια ολόκληρη... καριέρα!
Πηγή: inpaok.com
Τα μεγάλα ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!

Το άστρο του άρχισε να «λάμπει» από πολύ νωρίς, στις ακαδημίες της αγαπημένης του Παρτιζάν, κάτι που του έδωσε γρήγορα τις κλήσεις στα Εθνικά κλιμάκια της Σερβίας.

Μάλιστα το 2015 ήταν μέλος του συνόλου που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων, πετυχαίνοντας δύο γκολ και ακόμα τόσες ασίστ. Οι εμφανίσεις του ταλαντούχου εξτρέμ στο τουρνουά τον έβαλαν στο «μπλοκάκι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μπενφίκα, με τους Πορτογάλους να τον κάνουν δικό τους ένα χρόνο μετά!

Ωστόσο είχε προλάβει ήδη να κάνει την επίσημη πρώτη του συμμετοχή με τους «άνδρες» της Σερβίας, τον Οκτώβριο του 2013, για να γράψει ιστορία. Ο Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε με το εθνόσημο σε ηλικία 17 ετών και τριών μηνών ακριβώς, σε ένα φιλικό με την Ιαπωνία, και ήταν ο νεότερος που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική του!

Παράλληλα, το ταλέντο και οι επιδόσεις του με την Παρτιζάν του έδωσαν ακόμα ένα τιμητικό τίτλο, μιας και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όντας 17 ετών, 8 μηνών και 18 ημερών.

Διαβάστε ακόμη...