Λημνιός ο… Βραζιλιάνος

Από inpaok.com: Ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Λημνιό έκανε ιστοσελίδα από την Βραζιλία σε αφιέρωμά της για τους παίκτες από την «χώρα του καφέ», που θα αγωνιστούν με ευρωπαϊκές Εθνικές Ομάδες στο UEFA Nations League.
Πηγή: inpaok.com
Λημνιός ο… Βραζιλιάνος

Ο συντάκτης του κειμένου κάνει αναφορά στους Μάρλος και Ζούνιορ Μοράες της Σαχτάρ, τον Ζορζίνιο της Τσέλσι, τον Πέπε της Πόρτο, τον Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν Μονάχου, τους Γκιγέρμε και Μάριο Φερνάντες που παίζουν στην Ρωσία, αλλά και στον Δημήτρη Λημνιό!

Κοινός παρανομαστής των παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι ότι κατάγονται από την Βραζιλία, ωστόσο έχουν επιλέξει να αγωνιστούν σε άλλες Εθνικές Ομάδες, όπως οι δύο παίκτες της Σαχτάρ που παίζουν στην Εθνική Ουκρανίας, ο Ζορζίνιο που έχει επιλέξει την Ιταλία, ο Τιάγκο Αλκάνταρα που παίζει για την Ισπανία, αλλά και οι... Πορτογάλοι Πέπε, Γκιγέρμε και Μάριο Φερνάντες.

Η αναφορά των Βραζιλιάνων στον Λημνιό γίνεται γιατί η μητέρα του νεαρού παίκτη του ΠΑΟΚ κατάγεται από την Βραζιλία, ωστόσο η περίπτωση του είναι διαφορετική από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο καθώς ο Λημνιός γεννήθηκε στον Βόλο και δεν χρειάστηκε μέσω ποδοσφαίρου να αποκτήσει άλλη υπηκοότητα.

Διαβάστε ακόμη...