Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League!

Από inpaok.com: Για να διεξαχθεί ο τελικός του (περσινού) Κυπέλλου
Πηγή: inpaok.com
Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 12 Σεπτεμβρίου με ψήφους 10-4 και 1 παρών. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Έπειτα από μια μαραθώνια συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να επανορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την ημερομηνία που πέφτει πάνω στην προγραμματισμένη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έκανε την Γενική Συνέλευση λόγω έλλειψης απαρτίας και δίχως να υπάρχει ακόμα η προκήρυξη δεν άλλαξε το αρχικό της πλάνο.

Από την στιγμή που η Επιτροπή Διοργανώσεων εισηγήθηκε 12/9 και ψηφίστηκε από την ΕΕ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αναβληθεί παρά τις αντιδράσεις της διοργανώτριας.

Η πρόταση πέρασε με ψήφους 10-4 και 1 παρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως διέρρευσε ο Ολυμπιακός αντιπρότεινε, κάτι που δεν έγινε δεκτό, να γίνει ο τελικός στις 16 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την έδρα η ΕΠΟ όρισε το γήπεδο της Ριζούπολης και άφησε ανοιχτό παράθυρο σε περίπτωση που η αστυνομία δεν εγγυηθεί για ζητήματα ασφάλειας, να μεταφέρει τον τελικό στο Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Διαβάστε ακόμη...