Δοκιμές σε πρόσωπα

Από thessports.gr:Ο Αμπέλ Φερέιρα στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα στις ασκήσεις τακτικής, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες, χρησιμοποιώντας ξανά τριάδα στα στόπερ.
Πηγή: thessports.gr
Δοκιμές σε πρόσωπα

Την ομάδα των «μαύρων» απάρτιζαν οι Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδης που ήταν η τριάδα στα στόπερ, με Μάτος σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ, τον Γιαννούλη στα αριστερά και τους Βέρνμπλουμ-Ελ Καντουρί ως δίδυμο στα χαφ. Η επιθετική τριάδα αποτελούνταν από τους Ζαμπά, Κούτσια και Άκπομ.

Στην ομάδα των «πορτοκαλί», βρέθηκαν οι Ίνγκασον, Κρέσπο και Τσιγγάρα που ήταν η τριάδα των στόπερ, με τον Λημνιό ως δεξί μπακ-χαφ και τον Μπαλογιάννη στα αριστερά, με τον Σβαμπ και τον Εσίτι να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Πέλκας, Τζόλης και Σφιντέρσκι ήταν η τριπλέτα της επίθεσης.

Κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού οι Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Διαμαντής και Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Βρακά στη συνέχεια να παίρνει την θέση του Σβαμπ, που με την σειρά του ακολούθησε ατομικό

Διαβάστε ακόμη...