Ήττα στην πρεμιέρα…

Από inpaok.com:Για την «πρεμιέρα» του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι νεανίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν την ομάδα της Ηλιούπολης, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 47-70.
Πηγή: inpaok.com
Ήττα στην πρεμιέρα…

Στο πρώτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στην ομάδα της Ηλιούπολης να πάρει από νωρίς διαφορά. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ με εννιά πόντους, 14-23.

Στην δεύτερη περίοδο, ο Δικέφαλος κυνηγούσε στο σκορ με σκοπό να μειώσει όσο περισσότερο μπορεί την διαφορά των εννέα πόντων. Σε κάποια σημεία του δεκαλέπτου κατάφερε να ρίξει την διαφορά κάτω από τους εννέα πόντους, ωστόσο στα τελευταία λεπτά είδε την ομάδα της Ηλιούπολης να αυξάνει το προβάδισμα, με το ημίχρονο να κλείνει στο 26-37.

Στην επανάληψη, η τρίτη περίοδος μπορεί να ξεκίνησε με καλούς οιωνούς καθώς ο Δικέφαλος μείωσε στους οκτώ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η πρέπουσα. Οι «μουδιασμένες» επιλογές στην επίθεση, επέτρεψαν στα κορίτσια της Ηλιούπολης να ανεβάσουν περισσότερο την διαφορά. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 37-57.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να μπαίνουν με το «αριστερό» στην πρεμιέρα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις νεανίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ , την Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 18:00 απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο.

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 26-37, 37-57, 47-70

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου 6, Λέξα 17(4), Μπουτσούκη 2, Σοφιανάκου, Γιαντζακλίδου 1, Χατζηδάκη 3(1), Παντώτη, Κομματά, Μιχαηλίδου Ε. 10(2), Μιχαηλίδου Κ. 8, Γκατζιώλη

Διαβάστε ακόμη...