«Έφυγε» τριψήφιος αριθμός διαρκείας!

Έμπρακτη στήριξη από τον κόσμο στο ανδρικό και το γυναικείο χάντμπολ του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Έφυγε» τριψήφιος αριθμός διαρκείας!

Το κοινό εισιτήριο διαρκείας που έχει τεθεί εδώ και λίγες εβδομάδες σε κυκλοφορία για τη νέα σεζόν, σηματοδοτεί και αυτό με τη σειρά του, τη νέα εποχή στην οποία έχει μπει το ασπρόμαυρο χάντμπολ σε άνδρες και γυναίκες.

Με 15 μόλις ευρώ, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιτρέψουν φυσικά οι συνθήκες, να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν σε άνδρες και γυναίκες.

Βέβαια, ακόμη και αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει δεν εμποδίζει τους φίλους του Δικεφάλου να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους στα δύο τμήματα, με τα διαρκείας που έχουν «φύγει» μέχρι στιγμής να είναι τριψήφια στον αριθμό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24.

Το νούμερο φυσικά αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες και όσο πλησιάζουμε στην επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, με το ανδρικό χάντμπολ του ΠΑΟΚ να επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο και το γυναικείο χάντμπολ να στοχεύει στην παραμονή στην κορυφή, κάτι που αποδεικνύεται από τις έως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει και θα ακολουθήσουν έως την ολοκλήρωση των δύο ρόστερ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κοινό εισιτήριο διαρκείας ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...