«Από τα καλύτερα μπακ ο Γιαννούλης»

Από inpaok.com: Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο Ιταλός football expert, Αλεσάντρο Σόλι, που ανέλυσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νεαρού μπακ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της ανατολικής Ευρώπης!
Πηγή: inpaok.com
«Από τα καλύτερα μπακ ο Γιαννούλης»

«Είναι γεννημένος το 1995, παίζει στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας κανονικός τύπος μεσαίου ύψους, με λεπτή κατασκευή και έχει εξαιρετικές αθλητικές δεξιότητες. Είναι γρήγορος σε κίνηση, γρήγορος σε χώρους με και χωρίς μπάλα, ευκίνητος σε αλλαγές κατεύθυνσης με ντρίμπλα.

Έχει ισχυρές επιθετικές ιδιότητες, ανεβάζει πολλές φορές την μπάλα από τα αριστερά, προσπαθώντας να βρει χώρο για σέντρα. Δείχνει εξαιρετικές δεξιότητες σε αυτό το κομμάτι. Συντονίζει γρήγορα τις δυνατές ή πιο τεχνικές σέντρες του που είναι πολύ ύπουλες για την αντίπαλη άμυνα.

Έχει εξαιρετική τεχνική στα σουτ και πάντα τοποθετείται σωστά με το σώμα. Είναι ένας σταθερός παίκτης στην απόδοση, κατά την τελευταία σεζόν έπαιξε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Στην αμυντική φάση, στην περίπτωση της άφιξής του στην Ιταλία, θα πρέπει να βελτιώσει κάποια κενά, αφού συχνά βρίσκεται πολύ μπροστά και παρόλο που έχει καλό τρέξιμο, καθυστερεί να κλείσει, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μερικές φορές επικίνδυνα ρίσκα.

Παρ 'όλα αυτά, όλα αυτά πιθανότατα υπαγορεύονται από την τακτική της ομάδας του όπου έχει συγκεκριμένα επιθετικά καθήκοντα, τα οποία μπορούν εύκολα να γεφυρωθούν με μια πιο συνετή προσέγγιση ελιγμών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάλυσή του ο Αλεσάντρο Σόλι.

Διαβάστε ακόμη...