Κοντά σε συμφωνία με Μπο Μπιτς ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Μπο Μπιτς, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να κάνει μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας για την προσεχή σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Κοντά σε συμφωνία με Μπο Μπιτς ο ΠΑΟΚ

Ο 26χρονος Αμερικανός, Μπο Μπιτς, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για τη θέση «4», με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρημένες επαφές.

Ο Μπο Μπιτς ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο Νορθ Φλόριντα (2012-2016),στη συνέχεια δεν έγινε draft και επέλεξε τη G-League στην οποία αγωνίστηκε για λογαριασμό των Λονγκ Άιλαντ Νετς και τους Ίρι ΜπέιΧοκς.

Την περσινή σεζόν, ο ύψους 2.01 φόργουορντ, μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό του Αμβούργου και σε 19 αγώνες του «σκληρού» πρωταθλήματος της Basketball Bundesliga, μετρούσε 9.7 πόντους κατά μ.ο (41% τριπ. , 84% βολ., 5 ριμπ., 1 ασ.) σε περίπου 27 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Το οριστικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, ωστόσο ΠΑΟΚ και Μπο Μπιτς βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν για την έναρξη της συνεργασίας τους

Διαβάστε ακόμη...