Σβαμπ και ΠΑΟΚ έφεραν γκρίνια!

Από paok24.com: Δεν είδαν με καλό μάτι τις εξελίξεις οι φίλοι της αυστριακής ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Σβαμπ και ΠΑΟΚ έφεραν γκρίνια!

Σε σήριαλ, που όπως όλα δείχνουν θα έχει happy end για τον ΠΑΟΚ, εξελίχτηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αυστρία το ζήτημα του Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος που προβάρει τα ασπρόμαυρα, είχε δώσει τελεσίγραφο στην Ραπίντ Βιέννης, σχετικά με το μέλλον του, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 31/7.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της αυστριακής ομάδας με δηλώσεις τους στον τύπο της χώρας κατανοούσαν τη δυσκολία του να κρατήσουν στο ρόστερ τον Σβαμπ, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος του και ο ίδιος στα 29 του θέλει να αναζητήσει μία νέα περιπέτεια.

Οι εξελίξεις στις επαφές Σβαμπ και ΠΑΟΚ και η είδηση ότι ο αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης συμφώνησε με τον Δικέφαλο και έρχεται στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε αντιδράσεις στους φίλους της αυστριακής ομάδας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που μέσω των social media κατηγόρησαν τη διοίκηση της αγαπημένης τους ομάδας για τους χειρισμούς στην υπόθεση Σβαμπ, στέλνοντας τον αρχηγό της Ραπίντ, στην πόρτα της εξόδου.

Τα περισσότερα από τα σχόλια που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για μία μεγάλη απώλεια, ενόψει των προκριματικών του Champions League, βλέποντας την ομάδα τους να αποδυναμώνεται και παράλληλα τον ΠΑΟΚ, έναν εκ των υποψηφίων αντιπάλων, να ενισχύεται με έναν δικό τους παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...