«Κοντά στο να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ»

Εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το θέμα του Σβαμπ θα ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της Ραπίντ Βιέννης, σε περίπτωση που βρεθεί στο «δρόμο» του Δικεφάλου στα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: paok24.com
«Κοντά στο να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Σβαμπ»


Το προφίλ του 29χρονου μέσου, Στέφαν Σβαμπ, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, σκιαγράφησε ο Στέλιος Κατρακυλάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο radioprimo.gr.

Ο κ. Κατρακυλάκης, πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, είναι άριστος γνώστης του αυστριακού ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ενώ και ο γιος του εργάζεται ως τεχνικός στην Κ15 της Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένας παίκτης με πολύ καλό βιογραφικό. Χρόνια αρχηγός στην Ραπίντ Βιέννης με πολλές συμμετοχές, γκολ και ασίστ. Είναι ένα οχτάρι, κλασικός box to box παίκτης, με καλά σωματικά προσόντα, ταχύτητα, καλά στημένα. Η ηλικία του είναι άριστη, και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου το θέμα είναι προχωρημένο και μάλιστα είναι κοντά στο να κλείσει η συμφωνία».

Εάν ο Σβαμπ πάει στον ΠΑΟΚ και κληρωθεί με την Ραπίντ Βιέννης, τότε ο ΠΑΟΚ ενισχύεται και η Ραπίντ αποδυναμώνεται. Δε θα έλεγα όμως ότι θα είναι μία βατή κλήρωση. Οι πιθανότητες θα είναι 50-50. Η Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται σε καλή φάση από όλες τις απόψεις, αν και τώρα τελευταία έχει κάποια προβλήματα με τον χορηγό της, μία τράπεζα. Εάν αποχωρήσει αυτή, τότε τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα. Κάτι ανάλογο έγινε και με την Μάτερσμπουργκ».

Διαβάστε ακόμη...