Η τηλεοπτική στέγη της νέας σεζόν

Απο paok24.com: Ζυμώσεις και ώρα αποφάσεων
Πηγή: paok24.com
Η τηλεοπτική στέγη της νέας σεζόν

Η νέα αγωνιστική περίοδος στη Super League αναμένεται να ξεκινήσει σε 1,5 μήνα από τώρα.

Με τις ομάδες να ξεκινούν σταδιακά την προετοιμασία τους για τη χρονιά που έρχεται, ένα θέμα από αυτά που απασχολούν τον ΠΑΟΚ είναι αυτό της τηλεοπτικής στέγης.

Ο Δικέφαλος μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρωτοποριακό εγχείρημα του PAOK TV έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια, γεγονός που του δίνει τεράστιο διαπραγματευτικό αβαντάζ και τον κάνει να μην εξαρτάται από κανέναν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το PAOK TV φαντάζει η τηλεοπτική στέγη του Δικεφάλου και τη σεζόν που έρχεται.

Βελτιωμένο, ακόμα πιο εύχρηστο, με δική του εφαρμογή και με απευθείας ενσωμάτωση σε ακόμα περισσότερες εταιρείες οθονών τηλεόρασης το τηλεοπτικό σπίτι του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη χρονιά που ξεκινάει.

Ωστόσο, μετά την αλλαγή στην ιδιοκτησία της NOVA και με δεδομένο πλέον ότι οι ομάδες της Super League παραμένουν 14, νούμερο που ήθελε να διατηρηθεί το συνδρομητικό κανάλι, δεν αποκλείεται να προκύψει το σενάριο της κοινής τηλεοπτικής στέγης για όλες τις ελληνικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Σε αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αυτάρκης με το PAOK TV θα διαπραγματευτεί από άλλη βάση όποια πρόταση μπορεί να του γίνει και αναμένεται να δεχτεί μόνο αν αυτή είναι πολύ συμφέρουσα.

Ακόμα και σε αυτό το σενάριο, το οποίο τη δεδομένη στιγμή δε φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, o ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να διατηρεί τη δική του τηλεοπτική πλατφόρμα, εξελίσσοντας την και δίνοντας επιπλέον επιλογές θέασης στο ασπρόμαυρο κοινό.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της τηλεοπτικής στέγης των ομάδων της Super League για τη νέα σεζόν και θα φανεί αν θα προκύψει πρόταση για τον ΠΑΟΚ που θα βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του.

Διαβάστε ακόμη...