Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Φερέιρα!

Από sfina.gr: Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την έναρξη της προετοιμασίας, αφού η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στις 10 το πρωί στις εγκαταστάσεις της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στην Νέα Μεσήμβρια.
Πηγή: sfina.gr
Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Φερέιρα!

Η άφιξη του Αμπέλ Φερέιρα στην Θεσσαλονίκη εχει οριστεί για την Τετάρτη το μεσημέρι, λίγες ώρες ουσιαστικά πριν την πρώτη συνάντηση της ομάδας για φέτος. Ο Πορτογάλος μετά από περίπου 10 ημέρες παραμονής στην πατρίδα του, επιστρέφει στην βάση του – μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του – για να μπει στις "ραγες" η προετοιμασία του Δικεφάλου για την νέα σεζόν.

Ο 41χρονος κόουτς αναμένεται να έχει και μια συνάντηση με τον Όλαφ Ρέμπε για να τεθούν επί τάπητος οι μεταγραφικές κινήσεις, που μέχρι στιγμής δείχνουν να βρίσκονται στον "πάγο". Οι δύο άντρες είχαν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος που το αγωνιστικό τμήμα ήταν σε άδεια, αλλά θα έχουν την ευκαιρία πλέον να συζητούν για ολα δια ζώσης επί καθημερινής βάσης.

Την Τετάρτη θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης που θα αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλακων αντί του Γιώργου Σκιαθίτη, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συνάντηση της ομάδας.

Εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα της πρόσληψης γυμναστή, με τον Δημήτρη Δανιηλίδη να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον ρόλο του αρχιγυμναστή και θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμη...