Η αυτοκριτική του Κρέσπο (pic)

Από inpaok.com: Το μήνυμα που έστειλε ο Ισπανός στόπερ.
Πηγή: inpaok.com
Η αυτοκριτική του Κρέσπο (pic)

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Χοσέ Κρέσπο φρόντισε να κάνει τον δικό του απολογισμό αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που αναλογούν στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την κακή εικόνα που παρουσίασαν, με τον Ισπανό στόπερ να τονίζει ότι θα επανέλθουν πιο δυνατοί.

Ο Κρέσπο έκανε την εμφάνισή του με διάθεση αυτοκριτικής για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να γράψουν ξανά ιστορία με την φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ισπανού στόπερ:

«Γνωρίζω πώς αισθάνεστε, αισθανόμαστε το ίδιο και νομίζω ότι συμφωνούμε ότι το καλύτερο πράγμα ήταν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε υπεύθυνοι για ότι έγινε και αναλαμβάνουμε αυτή την ευθύνη.

Ίσως να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα. Πριν από τέσσερα χρόνια ίσως να μην μας εμπιστευόσασταν, αλλά εμείς στηρίξαμε ο ένας τον άλλον και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να γράψουμε ιστορία.

Τώρα ίσως να είναι αυτή η στιγμή. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, για να ακολουθήσουν δύο βήματα μπροστά. Θέλω να μας πιστέψετε, πιστέψτε τα λόγια μου, αν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν χωρίς προβλήματα και συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε καλά, τότε θα γράψουμε ξανά ιστορία. Πιστέψτε με θα επιστρέψουμε».

Διαβάστε ακόμη...