Μετρημένες οι επιλογές

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την «αυλαία» της σεζόν και το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο και χρειάζεται μόλις ένα πόντο για να κλειδώσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός- ΑΕΚ.
Πηγή: thessports.gr
Μετρημένες οι επιλογές

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει διαθέσιμο τον Ίνγκι Ίνγκασον που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισλανδός είχε «σφίξει» τα δόντια στο «Καραϊσκάκης» αγωνιζόμενος για 45 λεπτά, πριν δώσει την θέση του στον, σκόρερ της αναμέτρησης, Ενέα Μιχάι.

Αν και βρέθηκε στις επιλογές για την βασική ενδεκάδα στο ΟΑΚΑ, στην προθέρμανση ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και έμεινε εκτός για να αγωνιστεί εκ νέου, και αυτή την φορά σαν βασικός, ο Ενέα Μιχάι.

Με δεδομένη την απουσία του από το παιχνίδι με τον Άρη, τα «κουκιά» για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι μετρημένα, εφόσον συνεχίσει σε σχηματισμό με τρεις πίσω.

Οι μοναδικοί καθαρόαιμοι κεντρικοί αμυντικοί που έχει ο Πορτογάλος στη διάθεση του είναι οι Φερνάντο Βαρέλα, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ενέα Μιχάι.

Έτσι, εφόσον συνεχίσει στην επιλογή της τριάδας, πιθανότατα θα δούμε και πάλι τους αυτούς τους τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...